Надвірнянський Деканат
Духовні науки

Він Воскрес

Share

Немає значення, наскільки похмурий день. Немає значення, наскільки безнадійна ситуація. Немає значення, наскільки невтішні обставини. Немає значення, наскільки жахливі новини. Ісус воскрес із мертвих! Це все, що нас потрібно знати.

Воскресіння Ісуса означає: що смерть переможена; що влада сатани зруйнована; що світло перемогло темряву; що кожне слово, котре промовив Господь, здійснилося; що спасіння можливе для кожної людини, незалежно від того, наскільки глибоко вона впала, якщо вона щиро розкається.

 Ісус воскрес із мертвих.

Це означає, що Його смерть на хресті, відкупила людські гріхи. Кожен із нас може бути прощеним та очищеним. Кожен із нас може розпочати нове життя із Богом. Кожен із нас може позбутися гріха, розірвати рабські диявольські кайдани. Якщо навернемося до Господа, зі щирим серцем, сльозами на очах попросимо про Його милосердя та спасіння.

Слова Ісуса здійснилися.

Коли Ісус проповідував на землі, то дав чимало обіцянок. Він сказав, що є тим єдиним шляхом до Бога. Він проголосив, що Він та Небесний Отець – єдині. Він заявив, що є тим Хлібом Життя, Добрим Пастирем, Воротами, Воскресінням та Життям, Істиною та Життям. Він мовив, що небо та земля зникнуть, а Його слова залишаться у всі віки та часи. Він наголосив, що помре задля відкуплення наших гріхів, але воскресне третього дня. І Він це зробив! Ісус воскрес із мертвих! Ніщо не змогло втримати Його у гробі!

 І ось, чому нам потрібно надіятися.

Він не тільки помер та воскрес. Він ще й вознісся на небо, де сів праворуч Отця, з усією владою, даною Йому на небі і землі.

Ось чому всі ми маємо надію на спасіння. Ось чому грішники продовжують отримувати прощення. Ось чому все більше людей навертаються до Христа. Ось чому всі коліна поклоняться та визнають Його за Спасителя.

І ми знаємо, що він прийде знову, але не як слуга, а як Цар та Господь. І коли Він повернеться, то знищить всіх Своїх ворогів, визволить Свій народ та встановить Своє Царство.

Ісус воскрес із мертвих.

Все те, що Він обіцяв – здійснилося. Це означає, що Він ніколи не покине нас, ніколи не забуде. Можливо, ми переживаємо важкі часи у своєму житті, наше серце розривається від болю та тривоги, тіло знемагає від важкої хвороби, розум змучений страхом, пам’ятаймо, що Христос воскрес із мертвих. А це вказує нам, що навіть у найдовшого тунелю є вихід, що вкінці його нас очікує світло.

Погляньмо сьогодні на Нього. Він живий. Він такий близький до кожного, хто кається та просить допомоги. Покладімо всю свою надію на Нього, тільки тоді ми ніколи не розчаруємося. Бо Ісус Христос воскрес і перебуває з нами.

Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *