Чи варто християнам публікувати відверті фото в соціальних мережах?

В соціальні мережі Facebook неможливо не помітити яскравих фотографій, котрі присвячені відпочинку, відпускам, подорожам.

Звісно, що можна порадіти за людей, котрі зуміли виділити час, вирватися із сітей завантаженого буденністю життя, щоби насолодитися Божими дарами та Божою природою.

Проте радість за них переплітається із нерозумінням: навіщо християни публікують провокаційні, викликаючі і аморальні фото в соціальних мережах?

Невже нам не вистачає спокус, котрими закидає нас оточуючий світ? Бажання йти в ногу із цим часом та опублікувати наступне «селфі», на жаль, витісняє бажання ходити свято і непорочно пере Богом та людьми. Адже Божий стандарт щодо Своїх дочок та синів набагато глибший від світових стандартів: 90х60х90. Цінність дівчини чи хлопця в очах Бога – це не кількість лайків та компліментів, і навіть не краса та миловидність, але богобоязлива вірність Богу та Спасителю, покірність та жертовність у спілкуванні із людьми.

Слова апостола Петра: «Нехай ваша окраса буде не зовнішня – заплітання волосся, накладання золотих обручок чи прибирання в шати, але в середині людського серця, в нетлінності душі, лагідної та мовчазної: це многоцінне перед Богом» (І Пет. 3:3-4).

Пам’ятаймо слова Христа: «Горе світові від спокус. Воно й треба, щоб прийшли спокуси, однак горе тій людині, через яку спокуси приходять!» (Мт. 18:7).

Фото: Рixabay

 

Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *