Слова, над якими слід задуматися

Все, що нас оточує, про що ми мріємо, чого прагнемо, всьому цьому скоро прийде кінець. Ми прокидаємося, вранці снідаємо, поспішаємо в університет чи на роботу, цілий день проводимо в суєті, приходимо втомлені додому, вечеряємо, лягаємо спати, і так практично відбувається з нами кожного дня. Про Бога і про те, що нас очікує Другий Прихід Христа, звичайно, ми не маємо часу задуматися.

Проте хочемо ми того чи ні, Прихід Ісуса Христа все ж таки відбудеться і нам потрібно буде стати перед судом Божим. Кожна людина повинна скласти звіт про те, як провела своє земне життя, як використовувала дорогоцінні хвилини, скільком людям розказала про Ісуса  Христа, про Його Великий Другий Прихід.

Нам здається, що на небесах не буде всього того, що ми маємо на землі, тому диявол прагне нав’язати нам, що там буде досить сумно. Для чого ж тоді нам потрібне отаке вічне життя? Адже можна від життя взяти все, доки є ще така можливість. Проте Біблія досить чітко нам говорить, що кожна людина або отримає вічне життя, або буде приречена до вічного прокляття.

Нам слід задуматися: чи ми повинні боротися за вічне життя та вже від тепер готуватися до Приходу нашого Господа? Біблія описує, що наш Господь Ісус Христос приготував нам місце, в якому буде наскільки добре, що ми навіть не можемо собі це уявити.

Ми живемо в останні часи перед Великим Приходом – головною подією нашої планети. Бог прийде не для того, щоби знищити все, а для того, щоби покінчити із гріхом та вічними стражданнями. Прихід Ісуса Христа буде тільки початком. Він прагне подарувати Своїм дітям вічне життя, радість, де ми зможемо завжди спілкуватися із нашим Творцем. Якою буде радісна зустріч із тими, кого ми втратили на цій грішній землі, а тепер зможемо вічно в радісному спілкуванні перебувати із ними.

Сьогодні ми живемо у цьому світі, де постійно відбувається боротьба із добром та злом. Життя дає нам один шанс – вибрати широку дорогу, котра веде нас до погибелі, чи вузьку та тернисту, котра приведе нас до вічного життя. Ісус Христос стає прикладом того, що навіть на грішній Землі можна прожити так, щоби вкінці здобути вічне життя.

Нам потрібно тільки трохи потерпіти і Сам Господь нагородить нас. Нам потрібно зважити, що для нас має означати теперішнє життя, а що ми можемо отримати у вічності із Богом. Зважити і вибрати, бо час таки досить уже близько. Поспішаймо віднайти Господа, полюбити Його всім серцем, попросити в Нього допомоги. І Він, обов’язково, дасть нам сили прожити це земне життя гідно, щоби вкінці отримати вічне життя. Другий Прихід Ісуса Христа буде досить скоро, тому нам слід уже тепер прийняти найважливіше рішення: з ким ми хочемо бути, на чию сторону ми перейдемо.

Джерело: Біблійні Факти

 

Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *