Надвірнянський Деканат
Новини Деканату

Хору “Феліціо” – 20!

Share

Існує крилатий вислів: «Quis cantat, bis orat», що в перекладі означає: «Хто співає, той двічі молиться». Ось уже протягом 20 років таку подвійну молитву підносить Народний Камерний Хор «Феліціо».

Отець Андрій Бакота (Надвірнянський протопресвітер) та священики Надвірнянського протопресвітеріату складають найщиріші вітання учасникам та керівнику хору «Феліціо», Наталії Байдак-Пришляк, з нагоди 20-літнього ювілею від дня заснування.

Впродовж 20 років своєї плідної праці в хорі співало понад 200 людей. В колективі панує різноманіття: тут можна побачити, як вчителів музики, так і студентів, учнів, інженерів, державних службовців. Всіх їх об’єднує пісня, жага до прекрасного.

В репертуарі хору «Феліціо» є чимало народних та релігійних пісень. Особливу увагу приділяється Різдвяним та Посним піснеспівам. До речі, спів «Феліціо» можна почути на Літургії у Прокатедральному Соборі ПДМ, м. Надвірна.

У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, щоб віра, надія та Божа любов не залишала Вас у наш бурхливий час, щоб доброта та злагода зігрівали Ваші серця. Нехай у Вас вистачить сил для продовження такої благої справи і разом завжди будуть щирі однодумці та вірні друзі, а Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *