Надвірнянський Деканат
Новини Деканату

Храмовий празник у церкві Воздвиження Чесного Хреста м. Надвірна

Share

27 вересня 2022 р. Б. – у день, коли наша Церква возвеличує, прославляє та поклоняється празнику Воздвиженню Чесного й Животворного Хреста Господнього, парафіяни церкви Воздвиження Чесного Хреста м. Надвірна святкують своє храмове свято.

Святкову Божественну Літургію очолив о. Андрій Бакота, протопресвітер Надвірнянського протопресвітеріату, у співслужінні численним духовенством Надвірнянського протопресвітеріату.

У своєму слові о. Андрій наголосив, що «Хрест Христовий є важливим не тільки у церкві, але й у житті кожного християнина. Дивлячись на нього, ми усвідомлюємо свою власну життєву дорогу. Дивлячись на нього, ми приходимо до розуміння того, чому маємо терпіти у своєму житті певні труднощі, обставини та ситуації. Дивлячись на хрест, ми отримуємо таке бажане спасіння».

Вкінці Божественної Літургії о. Ігор Шліхутка, парох церкви Воздвиження Чесного Хреста,  щиро подякував священикам за щиру молитву, а усім присутнім побажав швидкої перемоги над ворогом, мирного неба, щасливого та радісного життя.

Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *