Надвірнянський Деканат
Новини Деканату

Презентація книги: «Канонічне право Східних Католицьких Церков»

Share

22 жовтня 2019 р. Б. при прокатедральному Соборі Благовіщення Пресвятої Діви Марії відбулись збори священиків Надвірнянського протопресвітеріату.

В часі зустрічі отці розповідали про своє служіннях на парафіях та обговорили ряд питань із життя протопресвітеріату. На збори священиків завітав отець-доктор Андрій Танасійчук, парох парафії Благовіщення Пречистої Діви Марії м. Коломия. Отець Андрій є доктором канонічного права та професором факультету Канонічного права святого Пія Х у Венеції (Італія).

Отець Андрій презентував священикам свою книгу «Канонічне право Східних Католицьких Церков». Ця праця стане у пригоді тим, хто хоче поглибити знання із східного канонічного права, а також вона корисна для душпастирів, оскільки їм, чи не щодня, приходиться зустрічатись із канонічними питаннями у парафіяльному житті.

На завершення отець Андрій Бакота, протопресвітер Надвірнянського Протопресвітеріату, подякував отцю-доктору Андрію за час, котрий той пожертвував для спілкування із священиками та побажав успіхів й Божого благословення на викладацькій ниві.

Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *