Віддаймо Богові найкращий час

Share

«Довірливий Господь до тих, які його бояться, і свій завіт дає їм знати» (Пс. 24:14).

Якщо ми бажаємо мати щирі й глибокі відносини із Богом, то нам потрібно зупинитися і заспокоїтися.

Дружба із Богом вимагає від нас часу. Якщо ж його немає, то чи справжньою буде така дружба? Якщо ми бажаємо, щоби Господь став нашим добрим, щирим та вірним другом, то ми повинні виділити для Нього найкращий свій час.

У Святому Письмі читаємо: «Вгамуйтесь і пізнайте, що я – Бог…» (Пс. 46:11). Для того, щоби краще пізнати Бога, нам потрібно зупинитися і щоденно виділяти для Нього спокійний час для спілкування.

Чимало людей зовсім не знають Бога. Вони ніколи не відчували ані Його присутності, ані Його проявів, ані Його любові. Тому Святе Письмо й говорить: дружити можуть із Богом тільки ті, хто вшановують Його, тільки ті, хто можуть зупинитися і проводити із Ним найкращий свій час.

Адже дружба вимагає часу та уваги. Якою б вона була, якщо б ми ніколи не витрачали на неї часу свого? Дружба із Богом повинна бути тихою й спокійною. Нам потрібно бути простими і щирими, наскільки ми це можемо показати. І тільки тоді ми зможемо відчувати Його благодать.

«А коли молитеся, не будьте як ті лицеміри, що люблять навидноті молитися по синагогах та на перехрестях, щоб показатися людям. Істинно кажу вам: Вони вже мають свою нагороду. Ти ж, коли молишся, увійди у свою кімнату, зачини за собою двері й молись Отцеві твоєму, що перебуває в тайні, а Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі» (Мт. 6:5-6).

Зупинімося уже сьогодні, зосередьмося на Бозі, і слухаймо, як Він говорить нам про Свою любов, як дарує Своє всепрощення та милосердя, як зливає на нас Свої щедрі ласки.

Зображення ілюстративне – Pixabay

Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.