Надвірнянський Деканат
Новини Деканату

Випускники та учні із Надвірнянщини взяли участь у Єпархіальній Прощі

Share

За доброю традицією,  в кінці навчального року, школярі та випускники поспішають до стіп Пресвятої Богородиці, щоби подякувати Їй за пройдені навчальні дні та попрохати про подальший провід у їхньому житті.

Так і цього року, 29 травня, відбулася їхня проща до Чудотворного джерела, що знаходиться в урочищі Львівське в с. Товмачик.

Випускники та учні нашого деканату із с. Назавизів та с. Гвізд, взяли активну участь у цій прощі. Проща розпочалась Божественною Літургією, яку очолив протосинкел Коломийської єпархії о. Роман Кіцелюк. У своїй проповіді отець наголосив на важливості служіння ближньому у нашому житті, а добрий приклад для наслідування потрібно черпати від Самої Пресвятої Богородиці.

 

Після Божественної Літургії на усіх присутніх очікував святковий обід, до якого спричинилися жителі с. Товмачик. Опісля в розважальній програмі молодь практикувалася в співах, танцях, бансах та квестах. Наука, котру виголосив о. Юрій Боєчко, надовго залишиться у серцях дітей, а розваги, котрі провели аніматори парафії Архистратига Михаїла с. Рунгури, яскравими враженнями освітять їхнє життя.

Пресслужба Надвірнянського протопресвітеріату

Фото: Пресслужба Коломийської єпархії УГКЦ

Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *